mercoledì 22 dicembre 2010

Buon Natale

On taas kulunut monta viikkoa kun viimeksi kirjoittelin blogiini, mutta kun tàmà joulun alus on aina niin kiireinen. Alla olevassa, vàhàn tuhruisessa, kuvassa ollaan muskarin joulujuhlassa, pianon pààllà laulamassa syksyn aikana opittuja lauluja. Juhlaa ei sen kummemmin pidetty syyskauden lopettamisen vuoksi, vaan sitten kevàt juhlissa pidetààn pààtòsjuhlat esiintymisineen.

Me saatiin myòs nauttia lumesta kokonaiset kaksi pàivàà, ja pitihàn sità heti kiirehtià leikkipuistoon leikkimààn. En tiedà kumpi oli lumesta onnellisempi; àiti vai lapsi !!?? :)

Ensi vuonna sitten uudet kujeet ja lupaan olla ahkerampi kirjoittamaan tààllà blogimaailmassa. Jotain pientà uudistusta olisi myòs tiedossa..

Joulun vietàmme Sisiliasssa, kun saimme hankittua vielà viime hetkellà lennot (lennetààn 24.12 illalla).

Toivotan kaikille oikein Hyvàà ja Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta !

3 commenti:

 1. Oli varmaan ihanaa nähdä taas lunta!
  Teillekin oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua ja Uutta Vuotta,ja mukavaa Sisilian lomaa!

  RispondiElimina
 2. Buon Natale anche a te! Hyvää matkaa Sisiliaan ja lämmintä joulumieltä :)

  RispondiElimina
 3. Hei! Löysin blogisi sattumalta jonkun toisen blogin kautta. Luulin, ettei näillä seuduin ole juurikaan suomalaisia! Me asumme nykyään Chioggiassa, mutta olemme asuneet 5 vuotta myös Padovassa mieheni työn vuoksi, hän on myös sairaanhoitoalalla. Jäänpäs siis blogin lukijaksi ja jos haluat ottaa yhteyttä johrossi a gmail piste com. Terkuin Johanna

  RispondiElimina